En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Panik pas yardımıyla bâtınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Z tipi yangın merdivenleri niteliksiz kollu diye tabir edilen yangın merdivenleridir. Koca strüktürlarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayan en sağlam yangın merdivenidir.

Takribî 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın itimatlı çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda Yangın Çıkış Kapısı insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli hava oluşturur.

Alüminyum ya da güçlü malzemeden bünyelır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene dünya verilir. Tasarruf açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de koskocaman binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page